NOU! Platforma dedicata clientilor business Acceseaza

Despre noi

Time is not the main thing, it's the only thing!

Woot este un agregator de servicii ale companiilor de curierat din România și din Europa, care își propune să faciliteze livrarea de bunuri. Platforma noastră oferă clienților oferte personalizate pentru coletele trimise în țară și în străinătate. Ne dorim să perfecționăm un model de business bazat pe eficiență și încredere pentru transportul coletelor. 

Simpla introducere a datelor pentru colet, a destinației acestuia și a distanței îți obține automat cele mai bune oferte din partea companiilor care asigură colectarea, transportul și livrarea mărfurilor. Am simplificat în totalitate procedurile de expediere, astfel încât să fie accesibile și ușor de folosit pentru oricine, fie că volumul de mărfuri este ridicat sau că plasezi o comandă unică.

 

Cu serviciile Woot, peste 1.000.000 de colete ajung anual în siguranță la destinatar, la cel mai scăzut cost de expediere pentru transporturile naționale. Misiunea noastră este să aducem oamenii mai aproape unii de alții prin transferul de bunuri iar intermedierea făcută de platforma noastră reprezintă o garanție a responsabilității fiecărei livrări.

{{!-- --}}